Kozina

Contacteer ons!
0468 28 58 80

Contact

Een badkamer op maat van uw behoeften en 100% uw smaak

Badkamermeubels op maat van Kozina uit Borgerhout? Een goed idee!

Een badkamer koopt u niet elke dag, maar voor jaren. Wie slim is, kiest dus voor kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek. Kozina uit Antwerpen (regio Borgerhout, Mortsel, Hoboken...) is gespecialiseerd in het ontwerpen en laten vervaardigen van badkamermeubels op maat. Badkamermeubilair van uitzonderlijke kwaliteit dat volledig bij de stijl van uw woning past en waar u niet te veel voor betaalt!

Meer dan badkamermeubels op maat zorgt Kozina voor uw complete badkamer, van A tot Z. Ook uw sanitair kan bijvoorbeeld via ons bestellen. Zo zorgen we voor een totaalinrichting van uw badkamer waar u meer dan tevreden over zal zijn.

Bovendien hecht Kozina erg veel belang aan een vriendelijke en persoonlijke service. Zaakvoerder Willy Fleerackers heeft oog voor de stijl en het budget van elke klant afzonderlijk en luistert naar uw wensen.

Alles voor een uniek interieur!

Naast badkamers op maat leveren wij ook maatwerk voor keukens, dressings en kasten. Zo kunnen wij zonder zorgen uw volledige interieur onder handen nemen!

Twijfel niet maar laat uw badkamer renoveren met kwaliteitsvol maatwerk en kies voor een badkamerrenovatie waar u jarenlang plezier aan zal beleven. Kies voor het professionalisme van Kozina uit Borgerhout!