Kozina

Contacteer ons!
0468 28 58 80

Contact

Fantaseert u over een stijlvolle inloopkast?

Kozina uit Borgerhout realiseert uw dressing op maat aan een gunstig tarief

De ruimte in uw woning waarmee uw huis pure klasse zal uitstralen? Dat is natuurlijk de dressing! Kan u zich al uw kleren, schoenen, handtassen, juwelen... al mooi uitgestald in deze modehemel voorstellen?

De dressings van Kozina uit Antwerpen (regio Borgerhout, Mortsel, Hoboken...) passen altijd bij de stijl van uw woning, zijn altijd perfect op maat van de ruimte, hebben net zo veel of weinig details (kleerhangers, lades, uittreklades, rekken...)  als u wenst en worden vervaardigd in het materiaal dat u verkiest, zoals lamine.

Kortom: een dressing op maat van bij Kozina is een inloopkast waar u bijzonder veel plezier aan zal beleven. Bovendien geniet u bij ons van een ontwerp gemaakt door een ervaren interieurinrichter, gratis opmeting en offerte en persoonlijk advies.

Uw binnenhuisinrichting van A tot Z, van inloopkast tot tv-meubel

Indien gewenst kunnen wij uw volledige interieur inrichten. Badkamermeubels, keukens, kasten... Alles op maat en van hoge kwaliteit!

Denkt u eraan om een dressing op maat te laten plaatsen? Dan zit u goed bij Kozina uit Borgerhout. Aarzel niet, maar neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.