Kozina

Contacteer ons!
0468 28 58 80

Contact

Uw keuken van A tot Z

Van keukenkasten tot werkbladen: Kozina uit Borgerhout zorgt ervoor!

Droomt u van de perfecte maatkeuken? Bij Kozina uit regio Borgerhout zorgen we ervoor! Niet alleen nemen we de creatie van uw keukenkasten voor onze rekening, we bezorgen u een compleet afgewerkt totaalproject, inclusief afwasbak, fornuis, aanrecht, toestellen, accessoires en werkbladen.

Onze keukenbladen: in elk mogelijk materiaal

De meest gekozen materialen voor een werkblad zijn laminaat en composiet. Andere opties zijn hout, graniet, keramiek en dekton. Wat u ook kiest: al onze werkbladen zijn van duurzame kwaliteit en kunnen dus tegen een stootje.

Elektro en fornuizen

Waarmee wenst u uw keuken nog meer uit te rusten? Wij bieden u tal van accessoires aan zoals kookpotten, u kan op ons rekenen voor degelijke fornuizen van merken als Stiehl, Belling en Stoves en we kunnen uw maatkeuken voorzien van de nodige toestellen van merken als Elektrolux (Zanussi, AEG), Bauknecht, Wirlpool, Küppersbusch en Dietrich. Van vaatwasser tot microgolfoven: uw keuken op maat zal tot in de puntjes afgewerkt zijn.

Bovendien gaat onze zaakvoerder prat op een persoonlijke en heldere communicatie met elke klant en hanteren wij eerlijke prijzen.

Waarom nog wachten? Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende opmeting en offerte.